måndag 11 juni 2012

Tittar INTE på Sverige-Ukraina!

Resten av familjen sitter framför teven, liksom en stor del av Sveriges befolkning, antar jag. Själv är mitt fotbollsintresse svalt, för att inte säja iskallt!
Båda mina pojkar började spela fotboll mycket tidigt, ivrigt påhejade av sin fotbollsintresserade pappa. Pappan blev tränare till äldste grabbens lag under många år. Visst var jag med och tittade på pojkmatcher. Visst var jag delaktig!  Jag tvättade  fotbollströjor, sålde bingolotter, kokade korv och kaffe och krängde i olika kiosker. Jag skjutsade pojkar (vi hade en Mitsubichibuss på den tiden), jag hämtade pojkar. Vi förlade semestrar till träningsläger och fotbollscuper. På många sätt var det en jätterolig tid, mycket socialt omkring själva fotbollsspelandet! Och jag måste erkänna att jag även hade ett visst utbyte av att titta på matcherna.
Men det räckte så. Att sitta och titta på EM eller VM eller cuper, derbyn, allsvenskan osv-det skulle inte falla mej in.
Ikväll ska jag istället roa mej med att leta recept till middagsgäster jag bjudit hit på torsdag. Tycker det är skoj att läsa receptböcker och tidningar-betydligt skojigare än fotboll!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar