fredag 8 juni 2012

Du ser trött ut..

..så löd omdömet från två olika personer som jag träffade innan styrkemedelpasset kl 16 på Friskis&Svettis idag.
Det tycker jag INTE om att höra! Då ser jag mamma framför mej och jag tänker att jag ser ut som en trött upplaga av henne!  Ögonen blev liksom uttryckslösa och ansiktet slappt och grått. Så  vill INTE jag se ut!!
Man vill väl aldrig vara lik sin mamma?! Min syster och jag har lovat varandra att säja till så fort vi märker att vi liknar vår mor.
Senast var i tisdags. När alla hade gått från studentmottagningen sa jag: -Oj, nu kommer det att bli som ett vakum. -NEJ, utropade min syster. Det sa just vår svägerska att mamma alltid sagt när folk lämnade deras bostad.
Äpplet faller inte långt från trädet!
Visserligen VAR jag ganska trött i eftermiddags. Jag hade åkt till jobbet 2 1/2 timme innan första lektionen för att hinna skriva några mail och jobba mej ner i högen på skrivbordet, men en massa annat kom emellan så jag låg efter hela dagen och hade elever hela tiden. Fick säja till att jag måste få 10 minuter för att slänga i mej en macka, men när jag åt den skrev jag samtidigt de där mailen jag inte fått iväg tidigare. Och de sista eleverna fick jag säja till att jag SKA gå härifrån 15.40 så att jag hinner träna, då måste ni gå härifrån!
En gammal kollega som jag träffade på F&S (en av dom som nämnde att jag nog behövde sommarlov nu-för jag såg så trött ut) sa till mej; -Vilket lyxproblem!!! Och det har hon ju rätt i-det är ju oerhört positivt att eleverna VILL vara kvar och jobba-oftast är inte det något problem i skolan!! Jag är bortskämt med många fantastiska ungdomar-fick flera kramar idag. Elever i årskurs nio som inser att idag var den absolut sista slöjdlektionen i hela deras liv.
Det lär få lov att bli en sväng till jobbet ngn gång i helgen-men först ska jag ta en slapp kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar