lördag 30 juni 2012

Flitig!!

Så här blev necessären som jag påbörjat på väskkursen och gjort klart hemma idag. Gjorde även en mindre sminkväska som matchar-så nu är det bara att ge sej ut på resa! Jag behövde verkligen en ny, den gamla har hål i tyget, men så har den också 24 år på nacken!!
Jag har varit flitig och fått mycket gjort idag!
Började dagen med att byta alla sängkläder och sätta på en tvättmaskin innan jag cyklade till Friskis & Svettis på ett gympapass. Kom hem och hängde tvätt, duschade och tvättade håret och satte mej och sydde, samtidigt som jag tvättade ytterligare fyra maskiner och lyssnade på Sommar i P1.  Det var bra torkväder, så jag hann få allt torrt, mangla och stryka på eftermiddagen.  Lagade thaimat till mej och yngsta dottern, och vi kunde sitta ute och äta.  Den äldsta jobbade sent och skulle ut med kompisar i kväll och maken är med en kollega på Valö ute vid kusten för att paddla kajak över helgen. Efter middagen gick jag ut i trädgården och rensade ogräs-det växer verkligen så det knakar den här sommaren pga allt regnande!  Nu ikväll  putsade jag hallfönstret och bytte gardiner.
Jag känner mej mycket nöjd och tillfreds med min dag!! Nu har jag gjort mej en liten miniostbricka och hällt upp ett glas vin och ska slå på SVT play och se ett program med textilkonstnärerna Gunilla Skyttla och Raine Navin som jag missade igår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar