onsdag 20 juni 2012

Årets första dopp!

I alla fall i Sverige! Jag har ju faktiskt badat både i Thailand och Turkiet det här året-men det är ändå något speciellt med det allra första sommardoppet här hemma i Sverige!  Kanske för att det är lite av en prestation att göra det?
Förmiddagen ägnade jag åt att städa ur förrådet och köra en vända till återvinningen. Under tiden gjorde flickorna matsäck och packade iordning, och när den yngstas pojkvän dök upp, packade vi in oss i bilen och for till Wiks slott som är lite av ett favoritställe.
Extra fint i år när man fixat iordning badplatsen. Träd och sly var borttaget så att man bättre såg ut över vattnet, man hade gjort en promenadstig mellan badbryggan och hopptornet och även lagt i en rullstolsramp. Det var verkligen riktigt fint iordninggjort. Så där tillbringade vi eftermiddagen med bad (nåja dopp, kanske är bättre uttryck för vad det var, temperaturen i vattnet var icke simvänlig)! Med sol, prat, läsning och fika. Högst angenämt!!
Väl hemma igen ägnade jag mej åt att stryka och mangla innan ett styrkemedelspass på Friskis & Svettis. Så blev det middag; en god räkpasta-som krävde ett glas vitt vin. Det var bara yngsta dottern och jag för den äldsta var ute och åt med kompisar och maken är på¨möte ikväll. Dock kom den äldsta dottern hem nyss i sällskap  med Ben & Jerrys samt filmen "En gång i Phuket"-så det får avsluta den här underbara dagen!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar