onsdag 27 juni 2012

Te och skorpor!

Tänk så gott det är att dricka te och äta kryddskorpor med smör och ost så här på kvällskvisten! Det var längesen vi hade skorpor och bullar hemma, vi har kört GI-kost i perioder och då är ju  varken skorpor eller bullar tillåtet. Igår hade dock äldsta dottern och jag en bakdag och då slog vi på stort och fyllde förråden
Jag är så nöjd med den här dagen. Anmälde mej på en kurs i att sy väskor på Quiltbiten och idag gick startskottet för den. Mellan klockan 10 och 20.30 satt jag och 9 andra tanter och sydde väskor för glatta livet! Eller väska, kanske jag ska tillägga. Gör en knepig rackare som tog 3 timmar bara att klippa till för det var så många delar. Det är så himla roligt att sy med likasinnade-det blir så mycket skratt och tokigheter. En kvinna, pratar precis som Mia Skäringer och är nästan lika rolig. Hon sa : "-Jag kanske har ett torftigt liv, men den här dan var den roligaste på mycket, mycket länge"!!
Jag blev lite trött mot slutet och  sydde dit ett blixtlås fel, men jag tog med det hem och sprättade och sydde om - och nu ser jag redan fram emot morgondagen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar