onsdag 13 juni 2012

Säsongsavslutning....

...med syjuntan har vi haft ikväll. Vi träffades på Svenssons Taverna och kunde sitta ute hela kvällen och äta mat och dricka vin. Nästa gång vi träffas ska vi ha en "kick-off". Det var pensionärerna som bestämde det, jag tänkte vi skulle träffas och handarbeta då, men dom andra tyckte att vi behövde en kick-off med mat och vin innan vi började med våra "arbetar-kvällar".
Lite märkligt kändes det att boka in datum i slutet av augusti! Nu vill man liksom inte tänka ända dit-har fullt upp med nuet!
Vi var fyra stycken som promenerade tillsammans hem i den ljuva försommarkvällen. Vi gick och pratade om hur viktigt det är att vara tacksam över småsaker i livet. T ex som att vi haft så trevligt ikväll, med många glada skratt. Att det är så vackert ute med de ljusa kvällarna/nätterna, med fågelsång och blomsterprakt. Att förstå att vi aldrig kan ta saker för givet, utan att skänka allt en tacksam tanke.
Läste just i Sanna Edins blogg att man också ska börja med att verkligen från hjärtat tacka andra människor för olika saker  minst fem gånger per dag. Hon skrev att det är den nya "socialstyrelsens 6-8 brödskivor per dag-kampanjen".  Detta sprider inte bara nytta utan även glädje!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar