måndag 4 juni 2012

Kompledig!

Idag och imorgon har jag tagit ut komp-ledigt. Lyxigt att vara hemma en vardag och få stöka runt och fixa lite, laga lite mat och lyssna på radio-det är kvalitetstid tycker jag Mitt på dagen drog jag också ut en sväng i skogen och plockade en stor bukett liljekonvaljer.
Lite jobb blev det faktiskt ändå, jag var tvungen att ha tag på en lärarvikarie för en elevs räkning och då ringde jag skolassistenten (som var superstressad och nästan i upplösningstillstånd) och fick skäll för att jag glömt bort att betygsätta en liten klass med fyra elever samt att jag slarvat med att "definitivmarkera" en klass betyg.  Vilken tur att jag kunde logga in hemma och fixa det!
Det blir en del logistik hemmavid när det ska komma folk, dagen har faktiskt gått åt och ändå är det en del pyssel kvar. Skulle fixa iordning på altanen men väntar till imorgonbitti när man kanske kan avläsa vad det tänker bli för väder. Det som är positivt med det kalla vädret är att drickan kan kylas ute i natt!!
Själva föremålet för kalaset imorgon, är ganska stressad. Idag har hon ränt runt på stan och fixat en presentkorg från klassen till klassföreståndaren. Nu ska hon ha "spa-kväll" tillsammans med lillasyster Jag har strukit hennes studentklänning, som hon själv tvivlar på att hon kommer i, hon tror att hon gått upp i vikt! Imorgon har hon späckat schema, med champagnefrukost, fotografering, utspring, flakåka, studentmottagning och så sista kvällen med klassen.
Jag hoppas att hon får en dag som motsvarar hennes förväntningar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar