tisdag 5 juni 2012

Studentexamen!

Så är den stora dagen strax till ända, klockan närmar sej midnatt och jag ska strax ta mej en dusch!
Vädergudarna stod oss bi och det blev riktigt skönt försommarväder, inte så mycket som en droppe regn!
Men det var osäkert i morse och jag blev lite full i skratt över mina älskade ungar! Först ringde äldste sonen, han gillar kläder och har blivit lite av en klädsnobb-helt olik den hip-hopstil som gällde för ca 15 år sedan. Han hade köpt nya kläder i Milano som han tänkt ha men nu visste han inte hur han skulle göra, mockaskorna skulle ju kunna bli förstörda i regnet. 28 år ringer och frågar mamma vad han ska ha på sej... Strax därpå ringer son Johan och frågar samma sak; Vad ska jag ha på mej? Han hade lovat ställa upp som vuxenansvarig på studentflaket, men skulle han åka i kavaj, eller bara skjorta?
 Så kommer Karin ner redo att bege sej till skolan, hon är i upplösningstillstånd för att klänningen visat sej vara genomskinlig. Själv tänkte jag mer på att den var extremt kort... Och sist men inte minst får yngsta dottern problem då hon inte vet om hon ska ha med eller utan bh i sin nya klänning-och den var lite för stor, skulle jag kunna sy in den åt henne. Men det gjorde jag inte (elaka mamman) utan hon snörpte ihop lite med en säkerhetsnål!
I alla fall blev det en bra dag-det var väldigt trivsamt att ha sina kära syskon med familjer här och grannar och vänner som också kom-synd bara att dagen gick så fort, jag hann inte prata med alla som jag velat. Men nu var det ju Karins dag, och jag hoppas och tror att hon är väldigt nöjd!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar