onsdag 30 november 2016

I morgon börjar en ny månad!


Tänk så många andra människors bekymmer jag ibland ligger och funderar över när jag lagt mig att sova. Oftast rör det sig om mina vuxna barns. Till vilken nytta? Ingen alls. Det bara förstör min egen nattsömn!

Sista dagen i november har varit bra!
Började med en lång frukost tillsammans med en bok jag ville läsa ut, eftersom den skulle lämnas tillbaka på biblioteket idag.
Sen hann jag sitta vid symaskinen en timme innan det var dags att åka till jobbet.
Lektioner, rastvakt, lunch och mentorstid. Fick veta att eftermiddagens möte blev inställt, och jag började sätta mig med en hög bedömningar, men sen tittade jag ut och såg dagsljus, och då bestämde jag mig för att istället åka och veckohandla medan det var ljust för att hinna gå på ett gympapass ikväll.
Vi var över 150 personer som trängdes på gympagolvet. Ett populärt pass tack vare en charmig och duktig ledare som har bra musik och rörelser. Det var så roligt och jag blev så svettig.
Cyklade hem, duschade, ringde några telefonsamtal och lagade en gräddig svamp-pasta som jag avnjöt med ett glas rött, framför Bonde söker fru! Maken slapp ikväll, eftersom han varit på tandläkarhögskolan i Huddinge.
Bryggde te och stickade några varv i väntan på att maken skulle komma hem så vi fick byta några ord.
Tänk att hela november försvunnit! Jag tänker fortsätta vara tacksam för varje dag, men jag slutar med mina  hurtiga tacksamhetscitat här på bloggen!
I morgon börjar en ny månad;


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar