måndag 14 november 2016

Krafter från supermånen?!

Alltså, det är inte direkt så att man vaknar med ett leende på läpparna och med ett skutt tar sig ur sängen för att möta en ny dag...
Särskilt inte en gråmulen måndagmorgon i november. När man tyckte att helgen försvann alldeles för snabbt och man ser den kommande veckan som oändlig full med krav.

Det är då man får ta till följande tacksamhetscitat;



Hade önskat mig klart väder idag, eftersom jag hört och läst så mycket om den stora "supermånen"!
Just idag ska den vara som allra störst, eftersom den är närmare jorden. Inte förrän 2034 kommer den att vara så nära igen. Hade varit häftigt att se med egna ögon, men molnen förtätade hela himlavalvet, så av månen syntes inte ett spår. Men kanske påverkas vi ändå av de särskilda krafter som den sägs bära med sig;

Med denna fullmåne kan vi hitta vår egen inre helgedom, fred, harmoni och lycka. Det är en tid när du börjar urskilja din väg och kan ta ett spännande steg framåt. Det är dags att återupprätta en inre känsla av balans och harmoni. Anslut med inre lugn och ro och en förnyad känsla av mening. Låt kärlek och fred träda i förgrunden.
Det är en underbar tid att spendera med nära och kära. Skapa en oas av skönhet. Med god mat, vin, musik, meditation, levande ljus och helande aromer.

Det låter väl hoppfullt!!?!!
Jag var på ett nätverksmöte för textillärare nu ikväll och kom inte hem förrän strax före kl 21. Då kokade jag varm choklad som maken och jag satt och läppjade på vid köksbordet med bara stearinljus. Så satt vi där och myste och delgav varandra dagens vedermödor. Det kändes både mysigt, helande och kärleksfullt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar