söndag 27 november 2016

Med ett huvud som inte riktigt fungerat.....

        
                               No matter how good or bad your life is, 
   wake up each morning and be thankful that you still have one!

Jag var bara så oändligt trött i morse! Efter att ha tillbringat natten tillsammans med en 1 1/2-åring som vaknade 00.30 och låg och stönade och kröp i hop i fosterställning, pruttade, krafsade mig på hakan eller i armhålan, kastade sig fram och tillbaka, sparkade med sina små söta fötter på min mage, blev förbannad för att jag inte förstod vad hon sa. Jag provade att tala vänligt, viska tröstande, stryka över ryggen, massera magen, krafsa i hårbotten, killa i handflatan, klappa i stjärten, sjunga och vyssja. Inget hjälpte. 05.30 somnade hon in för att vakna 1 1/2 timme senare på ett uruselt humör. Anledningen till den oroliga natten är förmodligen ett vaccin som kroppen reagerat på!

Så det var tufft att vara farmor i natt.  Jag pallrade mig upp till storebror och "farfar", som redan gått upp. Vi lekte på hallgolvet innan vi gjorde plättsmet. Mitt huvud fungerade inte riktigt som vanligt idag,  p g a för lite sömn!

Vid 10 skjutsade vi hem barnen och fortsatte så ut i julklappshandel!

Vi har kommit igång riktigt bra. Vi har varit effektiva idag och det har gett resultat.
Väl hemma igen tog vi varsitt varmbad och sen drack vi glöggmartini och gick igenom vad som behöver göras. Glöggmartini kan nog bli en favorit den här julen Gå in och sök på Lejlas recept, ni som undrar hur man gör dom.

I natt hoppas jag på bättre sömn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar