lördag 19 november 2016

I`m thankful for today!!


Cyklade ner till stationen, 08.00, samtidigt som solen steg från horisonten. Det var guldglitter på himlen!
Cyklade hem från stationen. 18.00, samtidigt som Domkyrkans klockor ringde till helg och spirorna skickade ut sitt ljus över himlavalvet i blålila och grönt.

Däremellan hade jag en fantastisk dag på Sveavägen i Stockholm, tillsammans med elva andra kvinnor. Det är så härligt, att vi elva, som aldrig tidigare mötts, hade så många erfarenheter att dela och lockade varandra till så mycket skratt  i sex timmar tillsammans! Vi samlades runt ämnet Screentryck och broderi.  Kursledaren hade ett stort lager av olika screenramar som hon frikostigt delade med sig av. Jag tryckte så det stod härliga till och har nu ett helt lager av förtryckta tyglappar som så småningom ska bli underlag för broderi. Efter lunch påbörjade jag broderiet av nästa års almanacks-omslag.Tiden gick alldeles för snabbt!
På väg mot tåget hem, slank jag in på Åhlens damavdelning och flanerade runt och kikade på vackra spets-topar, ulliga koftor och glittriga klänningar. En ullig långkofta, av märket Wera, blev inköpt.

Väl hemma väntade en överraskning i form av förföriska dofter från köket, findukat i vardagsrummet, två skällande hundar och ett skrattande barnbarn som kom emot mig. Yngsta dottern och pojkvännen hade lagat lördagsmiddag och bjudit in äldste son med familj.

Det blev ett så mysigt avslut på en helt underbar dag! Tack för den!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar