måndag 20 januari 2014

Skjut upp till morgondagen...

Sammanfattning av dagen;  på förmiddagen lektioner, montering av draperi  vid skolans stora ingång och lunch, på eftermiddagen kurs i Autismspektrasyndrom, hem och laga middag, ett spinningpass tillsammans med dottern, dusch och nu redo för sängen.
Jag har också suttit och "googlat" på detox för att försöka peppa mig inför vårens detoxperiod. Just i januari kommer jag alltid in i dåliga matvanor tyvärr. Julens matfrosseri står jag emot ganska bra, men just i januari, usch! Tror det är min sämsta månad. Det är lite smådeppigt efter alla helger, det är mörkt och långt kvar till nästa helg. Kvar finns alla pepparkakor och alla chokladaskar, slattar av glögg och så envisas jag med att koka risgrynsgröt på fet mjölk och grädde som vi smaskar i oss varje frukost. Magen blir som en uppsvälld ballong och jag vet ju varför, men ändå fortsätter jag att stoppa i mig en massa socker och kolhydrater.
Jag har köpt hem mina detoxpreparat och hade planerat att köra igång den 1 februari. Nu har vi dock blivit bjudna på examensfest den dagen, så jag har skjutit upp min start en dag.
Min karaktär är svag ibland!  Skjut upp till morgondagen det du kan, eller hur var det nu ordspråket löd?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar