torsdag 2 januari 2014

Alldeles, alldeles underbart....





                                                  Ett hopp i tiden, och nu skriver vi 2014!

Maken och jag har tillbringat två dygn i Tällberg på Dalecarlia hotell och spa och både firat in det nya året och firat att vi varit gifta i 30 år. Pärlbröllop.
Det har varit alldeles fantastiskt, från början till slut!
Vi bilade upp på nyårsafton. Efter incheckning gick vi direkt till spa-anläggningen och gottade oss hela eftermiddagen. Kvällen fortsatte sedan med bubbel, femrättersmiddag, dans,  stort fyrverkeri och mer bubbel vid tolvslaget.
Nyårsdagen inleddes med frukostbuffé och därefter drog vi iväg till Siljansnäs med skridskoutrustning. Där på en liten sjö fanns en fantastisk is och vi tillbringade ett par timmar på långfärdsskridkor, som att färdas fram i himmelen!  Eftermiddagen blev det spa igen. Magiskt att sitta i utomhuspoolen högt över Siljans vatten medan mörkret sänktes och det enda som lyste upp var levande marschaller. När vi innan middagen skålade i champagne och jag öppnade ett litet paket med ett underbart vackert halsband i, fick jag  sms av äldste sonen som berättade att han just friat till
sin flickvän. Vilken härlig överraskning från han som för 30 år sedan låg i min mage!! Kvällen blev mycket lyckad med god mat, gott vin och bästa sällskapet!
Sov ut till klockan nio, frukostbuffe´, utcheckning och så hade jag beställt pedikyr och maken utnyttjade spa-delen under tiden. Innan vi satte oss i bilen promenerade vi runt i det idylliska Tällberg. Vi köpte knäckebröd på Leksands spisbrödsfabrik, vi fikade på Annas kafe´ i Säter och stannade till för att handla mat på Ica Maxi innan vi parkerade hemma på Noreens väg, där dottern tänt levande ljus och tog emot oss, glädjestrålande över att brorsan friat!!
Vilken bra start på detta nya år!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar