söndag 12 januari 2014

Guldkant!

 




Guldkant på tillvaron-visst behöver vi se till att få det!! Och jag har sett till att få det, den här helgen!

Bilade till Västerås igår förmiddag och mötte upp bror, svägerska och brorsdotter. Vi tog oss till en mycket trevlig, relativt nyöppnad saluhall i ett gammalt slakteri. Där köpte vi på oss diverse delikatesser. Efter fika tillsammans skildes vi åt och for till Skallberget, där ena brorsdottern bor. Senare mötte ytterligare en brorsdotter upp och  vi gjorde iordning tapas, korkade upp cava och rödvin och gottade oss hela lördagkvällen. Mycket gott, mycket trevligt. Stupade i säng klockan 3!!!

Efter en sen frukost iförmiddags bilade jag tillbaka till Uppsala. Efter kaffe satte jag igång projekt; plocka undan julen. Det tog i princip hela eftermiddagen. Vid halvsex gick dottern och jag iväg till gymmet för en timmes träning. Ute blåste nordliga vindar och snön vräkte ner, så väl hemma igen var det så skönt att bada bastu. Maken hade varit på bandymatch och frusit, så han var precis färdigbastad när vi kom hem.
Nu har vi ätit middag och tittat på den mysiga filmen "Hur många lingon finns det i världen", och nu känner jag mig väldigt redo för att krypa i säng.
I morgon är det dags för en ny vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar