lördag 4 januari 2014

Nya friska tag!

Jag älskar jullovets lättjefyllda dagar! Inga krav eller måsten. Sova länge på morgnarna, äta frukost när det nästan är lunchdags, sitta länge, småprata, läsa tidningen, levande ljus.
Idag gick dock startskottet för vårt "nya liv"!! Dottern och jag ska komma i form tillsammans! Vi släpade oss iväg till Friskis och Svettis gym. Här ska börja tränas regelbundet igen! Dottern har inte tränat alls sedan vovven kom in i hennes liv (förutom hundpromenaderna), själv var jag på en gymintroduktion i november, men inte blev det av att jag kom igång inte. NU ska det bli andra bullar! Vi körde igenom olika maskiner/olika muskler i en timmes tid. Nog kändes det att det var ett tag sedan!
På eftermiddagen kom syster och svåger över på en fika. Min syster hade lyckats lyssna på samtliga vinterpratare och det gav mig inspiration att resten av eftermiddagen börja lyssna på mobilen och Sveriges Radios app. Den hackade en del pga dålig mottagning, men jag hann plöja igenom både Fredrik Lindström och Lasse Åberg samtidigt som jag broderade löv på en tröja som jag bestämt mig för att pimpa.
Eftersom vi ätit fisksoppa till lunch fixade vi bara lite tapas framför tv.
Nu har jag lagt fram träningskläder och ställt klockan, för imorgon förmiddag ska vi på ett yogapass!
 Här kör vi på med nya friska tag, eller som dottern uttryckte det; get in shape for beach 2014....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar