måndag 27 januari 2014

Ny dator

Efter dagens första lektionspass hade jag tre missade samtal på min mobiltelefon.  Jag var helt säker på att NU hade jag blivit farmor!! Dock visade det sig att det var från blomsteraffären som undrade om jag var hemma så att dom kunde leverera en bukett vid dörren. DET var ju en väldigt trevlig överraskning och hela dagen gick jag och funderade på vem det kunde vara ifrån.
Det visade sig vara ifrån tre av mina arbetskamrater som varit här i fredags, dom hade skickat en helt underbar "tack-bukett". Dubbla, "knarriga" tulpaner, ett stort fång och jag blev så glad! Jag älskar verkligen tulpaner den här årstiden och brukar köpa en ny bukett varje vecka.

Min gamla dator fick sin dödsdom i fredags. Frid över dess minne... Jag köpte den 2010, min alldeles egna och så har den hängt med mig varje dag, men i somras började den krångla och det blev bara värre och värre. Makens brorsson är en hejare på datorer och han förbarmade sig över den på juldagen och har försökt att rädda den sedan dess, men nu konstaterade han att det inte går. Förmodligen har den blivit skadad i samband med åskväder. Sedan juldagen har jag haft makens nyinköpta dator till låns, men sedan helgen fick jag den till skänks, maken har beställt en ny till sig, så nu är den här datorn min alldeles egna. Den har en massa finesser som kändes ovana i början, t ex touchskärm, men jag börjar vänja mig och nu ikväll installerade jag spotify på den, så nu kan jag äntligen börja lyssna på mina spellistor via det trådlösa programmet i kökets högtalare. Så småningom kommer jag att få alla mina bilder överförda till den här datorn, för allt gick att rädda, så det känns rätt så bra ändå. Tack till min snälla make som förser mig med modern teknik!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar