fredag 31 januari 2014

Fore


Nyss hemkommen från föreställningen Fore på Reginateatern. En födelsedagspresent till maken. Han fyllde visserligen i november, och jag hade bokat en kväll veckan efter, men då var det tandläkarstämman, så jag fick byta tidpunkt, och det blev alltså nu ikväll.
Lite halvstressigt när vi skulle iväg. Vi kom båda ganska sent från jobbet, jag lagade till lite att äta. Inspirerad som jag var av tv-programmet "Mästerkockarna" som dottern satt och tittade på häromkvällen, lagade jag "Club Sandwich". Supergoda! Och vi tog varsitt glas vin och satt och pratade. Telefonen ringde flera gånger, son och svåger, och plötsligt var klockan fem över halv sju och vi skulle vara på plats klockan sju. Det snöade rikligt ute och cyklarna for hit och dit på spårigt underlag. Jag var genomblöt i håret när vi kom fram och fick ursäkta oss fram till platserna allra närmast scenen.
Föreställningen var  smårolig, kanske skulle man spela golf för att uppfatta alla skämt, men sången och musiken var bra och det är alltid trevligt att komma ut!
Snön fortsatter falla, det var riktigt vingligt att cykla hem och vi fick skotta och sopa trädgårdsgången fram till porten.
Vovven blev glad att få komma ut och springa av sig i snön. Hon var ensam hemma eftersom dottern är ute och roar sig.
Det är fredag! Yippie!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar