söndag 11 november 2012

Minns i november....

Blev väckt till en riktigt extrasmarrig lördagsfrukost i morse!! Äldsta dottern hade fixat smoothies och amerikanska pannkakor med lönnsirap och smör. Det var riktigt syndigt gott och förgyllde den gråruggiga novemberdagen. Fast jag tycker om det grå! Det är ett bra tillfälle att bara få vara, "gå och skrota", mysa på hemmaplan, liksom kravlöst.
Jag startade upp projekt julgåvor! Fick en idé på frihandsquiltningskursen i tisdags och idag var jag och kompletteringshandlade tyger. Hela eftermiddagen (med avbrott för ett träningspass och ett långt, varmt bad) skar jag tygremsor, pusslade och sydde samman. Nu ikväll har jag klippt vadd och strukit ihop med fram- och baksida. Nu är det själva quiltningen och bandkantningen kvar. Kanske kan jag börja imorgon.
Så här fixade och snygga gjorde sig mina döttrar. Den äldsta skulle på personalfest och den yngsta på tjejmiddag. Själv lagade jag en risotto, stekte en bit lax och hällde upp ett glas vitt! En härlig lördag, så inte behöver jag minnas den ljuva september.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar