fredag 5 januari 2018

Städa, sticka, yoga!


I morse blev jag bjuden på fin-frukost! Smoothie-bowl på mango, banan, ingefära, citron och passionsfrukt med musli och nybakade scones och te. Bara att sätta sig till dukat bord! Så lyxigt kan det bli när döttrarna är hemma!!
Därefter skulle den ena iväg på jobb och den andra skulle träffa kompisar. Då blev det städ-dags för mig. Det märks att vi är fler i huset, dammråttorna samlas snabbare!


Efter städning och en snabb promenad med vovven, som bara orkade ta sig runt kvarteret för att uträtta sina behov, men sen snabbt ville in till sin hundkorg igen, så bryggde jag kaffe. Avnjöt detta framför Mia Skäringers vinterprat tillsammans med mitt nya stickprojekt.
Det blev en dryg timme med känslorna utanpå! Hennes vinterprat berörde mig till tårar. Så fint och så på pricken rätt ord för att beskriva en människas dödsögonblick och tiden före och efter. Tur att jag var ensam hemma!

Sen var det dags att byta om och cykla iväg till dagens yoga-pass. Yoga Energy på  Friskis&Svettis.
Ett jättebra pass med dynamiska rörelser som verkligen skapade energi! Jag var  både hund, sköldpadda, kobra, svan och fisk!

Bakade bröd och lagade en pasta med gorgonzolasås och oxfilé till middag och sen dammade vi av ett gammalt spel "Charad", där det gäller att rita ord som motspelarna ska gissa sig till under tidspress. Det blev mycket skratt och frustration innan kvällen var slut.



Imorgon far mina fina döttrar tillbaka till Borås och Göteborg. Den yngsta kommer dock åter om en vecka redan, då hon ska göra två månaders praktik i Stockholm och bo hemma under tiden, Den äldsta vet jag inte när vi får se igen.

Men det är ju som det ska vara med vuxna barn!
Och min dag har varit bra!
Jag har både städat, stickat och yogat.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar