tisdag 2 januari 2018

Ska man tro på detta?


I morse anlände äldsta dottern med tåg från sitt nyårfirande i Dalarna och jag hämtade upp henne på stationen.  Vi åt frukost tillsammans, jag hittade juni-jordgubbar i frysen som jag gjorde smothies av och så invigde jag min julgåva från brorsan,  "Ernst-muggar" med tredubbla espresso och varm mjölk!
Nu får vi rå om båda våra töser några dagar, innan vardagen drar igång på allvar igen.

Och om jag ska tro på mitt årshoroskop, så har jag mycket att förvänta mig av kommande vardagar.
Här ett litet utdrag;

Glöm det där med att du är den försiktiga, stabila Oxen, som ogärna byter stil eller åsikt . 2018 drar oerhört omvälvande processer igång för din del, vilket kommer att innebära större förändringar än man först kan tro är möjligt. Du befinner dig i förvandlingarnas epicentrum och fångas av nya intressen och tankar. Det är ett plus att vara snabb, lättlärd och flexibel för att hänga med i svängarna och kunna fånga de unika möjligheter till framgång som erbjuds.
Det är kombinationen av karismatiska krafter, en god portion fet tur, en sked gudomlig välsignelse som blandas med inslag av action och möjligen också en och annan lektion i bister verklighet.
Förutom att du utvecklas som människa, har du turen på din sida och får bra chanser på alla plan så innebär detta att det sker en positiv utveckling i dina relationer. Det blir en vidsyntare mer öppen och kärleksfull version av dig vi får se nu. Du utstrålar skönhet och glädje vilket smittar av sig förstås. Allt detta sammantaget gör dig till en kärleksmagnet och en vandrande erogen zon och du drar till dig uppmärksamhet och positiva känslor.

Jo jag tackar jag! Jag ska till att fylla 60 år och är en vandrande erogen zon!! Inte illa!! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar