lördag 13 januari 2018

Lovely Lördag

Cyklade iväg till Friskis och Svettis på ett morgon-yogapass och på väg hem därifrån stannade jag till vid blomsteraffären och köpte årets första tulpanbuketter, och lite annat smått och gott!
Blev överraskad med dukat kaffebord och besök av äldste son och hans familj då jag kom hem.
När alla sedan försvann ur huset så tog jag itu med städning, tvätt och gardinbyte. Och så det roligaste, att pynta upp med blommorna jag köpt! Det blev vårkänsla i huset!



Sena eftermiddagen fräschade maken och jag upp oss, cyklade ner på stan och mötte upp svåger och svägerska. Vi startade upp med varsitt glas cava på Stationen innan det var dags att gå på bio. Ikväll var det vår tur att se filmen som ligger tvåa på besökstoppen just nu; Solsidan. Den var bra!!




Så avslutades kvällen på restaurang Kadbano där vi beställde en avsmakningsmeny. Massor av persisk mat!! Och jag menar verkligen massor!! Först varsin bricka med 7-8 sorters meze och bröd. Därefter tre sorters grytor på lamm, kyckling och nöt och så ett stort fat med grillade spett av olika sorters kött, grönsaker och sallad, ris och såser. Och så på allt det en dessert bestående av baklava, glass och bär. Vi drack ett libanesiskt rödvin till som var riktigt bra!


Sammanfattning av denna lördag; Lovely!!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar