fredag 12 januari 2018

Hovrande helikopter

Hur har det blivit??  Mitt i "På spåret", fick yngsta dottern syn på en bil som körde i hög hastighet på vår cykelväg vid skogsbrynet. Efter en stund kom den tillbaka och körde åt andra hållet. Tänk om någon cyklist eller fotgängare, intet ont anande, kommit gåendes på samma cykelväg, då kunde det hänt en allvarlig olycka!
Strax därpå hörde vi polishelikoptern över vårt hustak. Nu har den legat och hovrat över oss en hel timme, och när jag gick ut och kollade på nätet, fick vi veta att det varit en skjutning på en pizzeria här i Flogsta kl 20.47 och två personer är skjutna och förda till sjukhus.
Men hallå! Hur har det blivit?? Man reagerar nästan inte längre. Det öppna våldet kommer närmare och närmare och man höjer knappt på ögonbrynet! Det känns verkligen inte bra!!
Dottern och pojkvännen är ute och rastar lilla vovven nu. Pojkvännen (som är kurd),sa först att han inte ville gå ut med en blond tjej när polisen var i närheten. Han skojade och sa; Dom kommer att tro att det var mina kusiner som gjorde det.....
Nej det känns inte bra.

Något som däremot känns bra, är att yngsta dottern nu kommit hem från Borås. I två månader kommer hon att bo hemma och göra praktik på Gants huvudkontor i Stockholm.

Och något annat som känns bra är att det är helg!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar