onsdag 15 mars 2017

Stärkt i tron på DEN GODA MÄNNISKAN!!

#Lärdiglyssnapådinkropp , yogautmaningen jag följer, gick idag in i del 3 och LÄKA. De tidigare två delarna har varit VAKNA och FOKUS. Dagens uppgift var "lektid", man skulle göra en avstämning av kroppen, verkligen känna efter varje liten kroppsdel från huvud ner till tårna, i någon form av frigörande dans.
Jag börjar ju mina onsdagar med ett spinningpass 06.45, så min yogautmaning gjorde jag när jag kom hem igen. Själva spinningen var jobbig idag, tungt och tufft, jag blev både lite yr och lätt illamående. På väg hem kom jag på varför; jag lämnade blod i går eftermiddag. Brukar känna av det samma dag och dagen efter. Men väl hemma blev det lite frigörande dans i vardagsrummet till Norah Jones, och jag försökte verkligen känna efter hur det känns i de olika kroppsdelarna. Mina skavanker vet jag ju var dom sitter, men exakt hur känns dom egentligen?!

Efter det lagade jag mig en rejäl frukost; äggröra, bacon, champinjoner, tomater, rostat bröd, nyponsoppa och kaffe! Jösses så gott det var!!


Jobbdag mellan klockan 10-17 och så var jag bara hem och bytte om innan jag cyklade iväg på ett yogapass. Direkt från yogan förflyttade jag mig till samfällighetens årsmöte. Inte lika upplyftande som yogan, men ibland måste man......

Tänk vilken värld som kan möta en via datorn! Det här med yogan t ex, och så via en grupp på facebook, har jag deltagit i något som kallas Mysterievirkning. Började i slutet av januari och avslutades i förra veckan. Med jämna mellanrum fick man beskrivningar att följa som tillslut resulterade i denna lilla tingest;



Får jag lov att presentera min lilla påskhare! Ännu ej döpt. Det har varit väldigt spännande att göra detta mysterium! Dessutom, med dessa aktiviteter på nätet, så kommer man i kontakt med så många människor med likasinnade intressen, som verkligen peppar varandra. Man blir liksom del av någonting större än själva aktiviteten, och det stärker tron på den goda människan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar