fredag 17 mars 2017

I love a wild friday night!


Och så här definieras den nu 2017!  
Jag kom hem strax före 18. Hade efter jobbet, hämtat barnbarnen från dagis och blivit kvar hos dom ett par timmar. Maken hade varit hemma någon timme, tagit en promenad och pratat i telefon med son och dotter. När jag kom hem kröp han ner i badet. Själv hällde jag upp ett glas vitt vin och började laga fiskgryta.
Vi åt och pratade och strax efter klockan 20 satte vi oss framför Let´s Dance.

Snacka om åldersvarning!!
Var tog den där fredagskänslan av LIVET ÄR EN FEST, vägen??
Vid 21.30 slog jag om till tv 1 för att titta på Skavlan, eftersom jag hört att Per Gessle skulle vara gäst där. Då gick maken upp och la sig......
Ja, han har en lång arbetsvecka bakom sig med tidiga morgnar och sena kvällar, och imorgon bitti ska han upp och reka isar inför söndagens skridskotur. Jag trodde verkligen att den säsongen var över, med tanke på många plusgrader och starka vindar hela veckan, men tydligen ligger isen vid någon liten sjö i Rimbo.

Nåväl, jag är glad åt att det är fredag! 
I morgonens yogautmaning; #lärdiglyssnapådinkropp skulle vi in i yin-yogapositionen "korkskruven". Nej det är varken sanskrit eller "svenskt yoga-språk" Men jag tycker att den liknar en korkskruv. Man ligger med uppdragna knän som man fäller åt ena hållet mot marken, överkropp, axlar och armar fäller man åt motsatt håll. Hela ryggraden blir som i spiral. Och det bästa av allt är känslan efteråt, när man gjort en sida och lägger sig på rygg, för att känna hur den nyss gjorda sidan, verkligen känns minst 5 cm längre än den ogjorda sidan!! Det är en märklig men mycket skön känsla!

Nu är jag nyfiken på morgondagens övning. Det har verkligen blivit en trevlig vana, att så fort jag vaknar kolla in på Josefines blogg och läsa om dagens utmaning.

Men först ska jag sova!! Godnatt!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar