söndag 19 mars 2017

Fokus på mina hjärtan!



Dagens övning i #lärdiglyssnapådinkropp bestod i meditation där fokus skulle ligga på ens egna hjärta. Att sitta i meditationsställning i 15 minuter och bara känna in sitt eget hjärta! Det var faktiskt en upplevelse. I vanliga fall kan man ju känna hjärtat slå när man ansträngt sig fysiskt, eller om man blivit skrämd. Men nu, sittandes still, blev jag varse att du faktiskt kan känna hjärtat även då, nästan så att jag kunde höra dunket. Jag blev plötsligt alldeles varm också, liknande de där klimakterievallningarna jag hade för något år sen, fast på ett behagligt sätt! Det kändes bra att få ge sitt hjärta lite uppmärksamhet, Jag menar, det är ju ändå tack vare det som jag lever!

Jag har ju ett till hjärta som betyder mycket, nämligen maken! Han kom aldrig iväg på någon skridskois idag, den var i för dåligt skick igår. Så på förmiddagen åkte all utrustning upp på vinden.
Istället plockades hans mountainbikes fram, och så blev det en gemensam utflykt!
Efter lunch gav vi oss iväg på skogsstigar och landsvägar, i strålande sol och ackompanjerade av fågelkvitter.



Dock såg cykel och rygg ut så här efteråt........

Känner mig skönt avslappad efter bastu, och snart blir det söndagsmiddag, som alltid smakar sådär extra gott när man varit fysiskt aktiv utomhus tillsammans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar