måndag 20 mars 2017

Jag stiger upp imorgon också!

#Lärdiglyssnapådinkropp har nu gått in i del 4, som heter SOMNA, och handlar om att göra avslappnande övningar för att få bättre sömn.
Ändå började jag dagen med att göra dagens övning, som bestod av två olika typer av framåtfällning.
De hör inte direkt till min starka sida, eftersom jag är så otroligt stel i ländryggen. De fyra nedersta kotorna sitter ihop, och därför är det rätt så svårt att vara mjuk och böjlig där. Men jag stretade på i 10 minuter innan jag tog mig an den här dagen.

Den här dagen som har bestått av lektioner, ämneskonferens, hämta barn på dagis och stanna till mamman kom hem, hem och laga mat och sen sitta och planera mat  inför nästa veckas lilla skidresa, och så fikade maken och jag framför tv-serien "Bonus-familjen".

Jo jag har gjort en sak till; jag har svarat på en folkhälsoundersökning anpassad till min åldersgrupp (det stod 30-69 år). Jag insåg genom frågorna hur mycket problem man kan ha! Kände mig lyckligt lottad då jag svarat klart. Inga sjukdomar, varken fysiska eller psykiska, inga större krämpor, tycker det mesta är roligt, har vänner och familj, idrottar, dras inte med någon övervikt, röker eller snusar inte, tar inga droger, trivs rätt bra på jobbet och så vidare.

Så jag stiger väl upp imorgon också!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar