söndag 12 mars 2017

Finmiddag

Klockan är en timme in på nästa dag, söndag 12/3. Make och dotter sover i sina sängar. Själv är jag vaken och undrar varför vi åkte hem så tidigt......
Vi har varit på "finmiddag" hos son och sonhustru.Vår julklapp 2015, som äntligen blev av!  Tre-rätters med två "aptitretare" mellan förrätt och varmrätt.  Vi fick; ölmarinerad laxsashimi med rökt majonäs. Kalvtartar med hummer, inlagd vit sparris och dragonemulsion. Friterad hasselbackspotatis med syrad grädde och kalixlöjrom. Anka med pumpapuré, plommon och lök. Chokladkaka med hallonsorbet, brända smulor och hallon. Vi drack Cremant, Pinot Noir och kaffe.






Ja, avancerad matlagning på hög nivå! Och ljuvligt gott!!
Hade gärna stannat kvar längre, men vid midnatt bröt vi upp. Dottern ska upp och jobba imorgon, maken ska dra till Vingåker och åka skridskor, han tror att det blir säsongens sista tur.
 Själv ska jag ta sovmorgon!


Dagens yogautmaning var växelvis andning, som jag är bekant med och tycker om! Sen blev det en tur ner på stan för inbokad massage! Handlade på torget, honung och björkris. Hem och laga lunch. och så blev  det barnpassning för äldsta barnbarnen.
Och nu har vi alltså smörjt kråset hos äldsta son med familj.
Livet är gott!
Godnatt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar