måndag 27 mars 2017

Hur kan en sketen timme kännas så mycket??


Jag la mig ganska tidigt i går kväll, men ändå, när klockan ringde 06,30 var jag som en klubbad säl. Först fattade jag inte riktigt varför, men så insåg jag att det måste bero på sommartiden!  I min kropp var klockan bara 05,30.
Sen har det hållit i sig hela dagen. Jag cyklade hem för att ta ut lilla vovven på lunchen, och tänkte att en promenad i det vackra vädret kunde pigga upp mig, men nej, nej. Hela eftermiddagen var jag lika trött, och så har jag försökt kompensera det med sockerkickar, i form av söta feta baklavas, som jag stoppat i mig med jämna mellanrum.
Med den påföljd att jag nu istället mår lite lätt illa OCH är trött.... (och känner mig så knubbig som vovven på bilden är).
Men jag går i säng nu, och hoppas på att jag är mer alert i morgon! Om inte annat så ska jag nog vakna till ordentligt av ingefärsshoten jag just satt att dra över natten.


Riven ingefära och hackad chili. Slå över 60-gradigt vatten och lite honung. Låt stå och dra. Pressa citron och blanda. Förvara i kyl, håller en månad. (men är garanterat slut inom två veckor)!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar