måndag 9 januari 2017

Prövningar...

Jag sov oroligt i natt. Vaknade flera gånger och trodde det var dags att stiga upp. Typiskt "börja-jobba-efter-lov-syndrom". Så när det väl var dags att stiga upp, kände jag mig riktigt trött.
Men upp och iväg kom jag.
Mycket information så här första terminsdagen. Mycket nytt att ta in som kommer. Många pekpinnar, eftersom vi väntar besök av skolinspektionen i vår.
Lösenordet till e-post-inloggningen hade jag glömt, så jag fick sitta i kö till support för att få ett nytt. Mail att skriva, listor över utvecklingssamtalstider att skriva, en startförmiddag för klassen att planera, pedagogiska planeringar att föra in  digitalt, varor att packa upp mm.
Cyklade direkt till träning, och precis innan jag kom fram till Friskis & Svettis så hoppade kedjan på cykeln av.
Messade vår egen cykelreparatör som svarade att jag fick komma förbi direkt efter träningen.
Det gjorde jag, men det visade sig att det inte bara var kedjan som var loss, det var ett allvarligt fel mellan tramporna. I en och en halv timme slet han med såg, hammare, rostmedel och svets för att laga, men jag fick vackert stappla mig hem utan cykel. Stappla, eftersom blodsockret var lågt och jag svimfärdig.
Tack och lov hade dottern middagen klar, så det var bara att ta en snabb dusch och sen sätta sig vid dukat bord.
Nu har jag "uppdaterat vad ungdomar gör nuförtiden" genom att börja titta på den norska ungdomsserien "Skam", tillsammans med dottern.
Nu väntar sängen och jag hoppas på bättre nattsömn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar