torsdag 5 januari 2017

"Nu får ni andas, om ni vill!"

Orden kommer från dagens spinningledare.
Förmiddagspasset var fullbokat och ledaren skrek; "Nu bränner vi av våra nyårslöften" "Ni orkar", "Kom igen", "Vrid på motståndsknappen", "Sug in naveln mot ryggraden", "Jag ser om ni fuskar". Hon hoppade själv av sin cykel i slutet av två låtar, och gick runt och vrålade på oss. Vred t om på några deltagares motståndsknappar. Droppen var under sista låten, som var extremt tuff, när vi räknat ner de sista 30 sekunderna, då vrider människan tillbaka 20 sekunder och skriker; "Nu vill jag testa hur mycket ni orkar; NI ORKAR!"  Då hade jag kunnat mörda!
Men visst var det skönt. Efteråt!
Jag promenerade hem och tappade upp ett varmbad! Tvättade håret, satte på bubbelfunktionen och låg och läste. Därefter torkade jag mig och smorde in kroppen i min julklappslotion med "Green tee-doft". Värmde kronärtskockssoppan från i förrgår, rostade ett bröd, hällde upp ett glas vitt vin och bara njöt!!


Eftermiddagen ägnades åt ett litet syprojekt jag dragit igång. Kom långt och hade riktigt roligt. Till den 6 februari ska det vara färdigt. 

Maken kom hem lite tidigare idag eftersom det är röd fredag imorgon. Trettondagen, den sista storhelgen, nu får vi vänta ända till påsk, innan det blir några röda dagar.

Hoppas på att kunna ta fram längdskidorna under helgen som kommer, men just nu visar termometern på minus 20 grader, så vi får väl se hur det går med utevistelsen.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar