lördag 28 januari 2017

Anfäkta och anamma!!


Tack och lov att maken dragit iväg för skridskoåkning, så att jag var ensam hemma. För på en sekund förvandlades jag till Kapten Haddock, och svor högt så att det osade svavel, och t om lilla vovven lade svansen mellan benen och kröp undan i sin korg!!
Jag hade, som ett av dagens mål, att färdigställa en födelsedagspresent vid symaskinen. Allt var frid och fröjd, jag var övertygad om att jag var färdig och kände mig riktigt nöjd.  Gjorde ett kort att sätta på paketet och var på väg att hämta inslagspapper, när jag tittade lite närmare på det jag åstadkommit. För att inse att det var ÅT HELVETE FEL!!  Alltså det var ett riktigt dunderfel och jag fattade bara inte hur jag lyckats att INTE upptäcka det!
Fick ta ett djupt andetag, lägga allt åt sidan och så ta med lilla vovven på en riktig långpromenad, för att kyla ner mitt humör.
Sen när jag kom hem, bryggde jag starkt kaffe och sen var det bara att krypa till korset och börja sprätta och göra om för att göra rätt! 
Ett par timmar senare, var det som det skulle vara.
Så blev jag nöjd igen och allt var frid och fröjd.

Maken kom hem, nästan euforisk, av fina skridskoisar på Mälaren . Imorgon ska han vara ledare.
Jag deltog i "afterskridsko". Dvs. bastu och öl!


Vi firade in det kinesiska nyåret ikväll, och jag dukade med röda inslag och två portugisiska tuppar, dagen till ära. Dillmarinerad hälleflundra med tomatrisotto. Smakade ljuvligt gott!

Det sägs att man detta år bör vara kritisk och långsiktig när man planerar för saker. Man bör noga överväga sina beslut på ett logiskt sätt. Självförverkligande och förbättring av den egna personligheten kan få extra gynnsamma resultat, även gällande utseende.

Få se nu.... Vad ska man då förverkliga??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar