fredag 13 januari 2017

Kan inte få nog....

Så är granen utkastad, närapå naken ligger den och skäms i snön ute i trädgården. Miljontals barr är upp-sopade och lagda i komposten. Säkert finns några kvar under mattor och bakom lister. Imorgon ska jag fortsätta städa.

Har utökat mitt rensnings-projekt till att även gälla påbörjade handarbeten. Inga nya inköp av textila material, förutom om det behöver kompletteras sytråd, resår och andra basvaror. Nu ska här nallas av förråden, när något nytt arbete ska påbörjas.

Och jag påbörjade ett nytt arbete redan ikväll. Jag kan ju inte sitta sysslolös framför teven, när maken vill se "På spåret".  Hittade rester av ett tunt sock-garn som jag delade upp i två nystan och nu har påbörjat små babysockor av. Om det inte räcker till hela sockan, så kan jag sticka in en rest av ett brunt alpackagarn som är färgmatchat till.

Kanske var det pga återhållsamhet i inköp som jag därför nyss deltog i en tävling på Facebook. Det var Kammeborniapoddens sida tillsammans med Ullcentrums sida som utlyst en tävling där man kan vinna garn till ett par fina mönsterstickade vantar. Hoppas på tur! Inte för att jag saknar material till nya projekt, men jag kan liksom inte få nog.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar