söndag 11 december 2016

Tredje advent

Efter en söndagsmiddag för 16 personer, varav 5 barn,de äldsta 4 år, så känns tystnaden i huset nu vilsam. Bara surret från fläkt och kyl som låter. 
Men trevligt har vi haft, och livat får det vara! Minns från min egen barndom kalas hos min farmor och farfar. Vi småkusiner fick sitta tillsammans inne på farfars "kontor" och äta, det tyckte jag var så roligt. Dom vuxna satt i finrummet och det var prat och skratt. 

Så har tredje advent passerat. Jag sitter och förbereder måndagens första lektion. 1 1/2 vecka kvar till barnen får jul-lov. Det ser jag fram emot!


Dagens bild är sådär sparsmakat vacker. En glasveranda med korgstol, gamla trälådor och trasmattor. Kan nästan känna att det är lite kyligt där inne, men det doftar gott från adventsgranen i zink-hinken, och just nu skulle jag mer än gärna slå mig ner en stund i den där korgstolen för att kyla ner mig. Vårt hus blev så otroligt varmt efter att ugn och spis stått på i flera timmar och efter alla vuxna och barn som alstrade så mycket värme

Men jag får nöja mig med en sval dusch och en skön säng.
Godnatt!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar