fredag 12 februari 2016

Halvvägs i detoxen

Jag är nu inne på min tolfte detoxdag. Halvvägs. Det går över förväntan, jag har klarat mig utan både huvudvärk och trötthet. Möjligtvis är jag extra frusen och går gärna med dubbla tröjor.

Jag har bakat bröd och gjort en morotskaka ikväll och yngsta dottern undrade hur jag kunde stå emot, nybakat bröd som är så gott. Maken satt och sippade på sitt vita vin till kvällens räkor och tycker att jag är lite knäpp som håller på och "späker mig". Dotterns pojkvän tycker att jag skulle passa bra som muslim och klara fastemånaden galant.

Själv tänker jag bara stilla; håll på och tyck ni! Är övertygad om att detta är bra för min kropp, det är skönt att känna sig "lätt och ren".

Familjen ska få frossa i helgen. Började med det nybakade brödet till räkorna och så morotskaka till kvällsteet. Till  imorgon har jag köpt en rejäl bit oxfile och ett gott rödvin och på söndag ska jag laga kycklingsoppa och semlor.

Lite extra eftersom vi väntar hem äldsta dotter med pojkvän. Dom bilade från Göteborg i eftermiddags och borde dyka upp när som helst!

Tror inte det varit så populärt att komma hem till böngryta och linssoppa.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar