tisdag 26 maj 2015

The trouble is, you think you have time.

Kvällspromenad med dotter och hund. Vi gick förbi Ica Väst, för att köpa nässpray, dottern är förkyld och det är totalstopp i näsborrarna. Lite kylslaget i luften och jag fick hålla händerna i fickorna för att inte frysa.
Det blev te och rostad macka när vi kom hem. Levande ljus vid köksbordet. Lilla familjen hade gått ner till sig, det är en stor omställning för alla att ha blivit med en till familjemedlem. Det blir lite och oregelbunden sömn och dom är ständigt trötta. Maken hade gått upp och lagt sig, han ska upp kl 05.30 imorgon.
Dottern och jag satt och kikade på en teservis från Wedgwood, som dottern sett i en tidning och så gärna ville ha. Hon har god och exklusiv smak! En liten tekanna som rymmer 37 cl kostade nästan 900 kronor.
Mina egna tankar svävade iväg på idéer till broderiläxorna till kursen. Kanske ska jag sätta mitt så kallade propagandabroderi på en tehuva! Man behöver kanske inte rädda hela världen, kanske kan man bara nöja sig med att ge sin egen familj lite uppmuntran och morgonpepp!  Det ligger flera "bilder" i mitt huvud och väntar på att "värka färdigt". Sen måste jag också finna en nu levande broderikonstnär som inspirerar mig så mycket att jag vill veta mer och även arbeta praktiskt utifrån.

Så mycket man vill, och så lite man hinner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar