onsdag 20 maj 2015

Krångelmagar

Efter flera dagars  regn och rusk klarnade det plötsligt upp och blev lite varmare i luften. Dottern och jag kände att vi bara måste gå ut på en kvällspromenad. Hon tog vovven, jag tog stavarna. Det var verkligen ljuvligt ute, med dofter från blomster och mylla, med fågelkvitter och så all vacker grönska och blomning. Det var bara det att båda två var alldeles stinna i magen efter maten, så vi fick magknip och kände oss dästa och trötta. Blev nästan jobbigt innan vi kom hem!
Vi har lite knepiga magar, både dottern och jag. Själv är jag aldrig så bra i magen, som när jag detoxar. Då sköter den sig exemplariskt och mår bra. Nu när jag kört vanliga rutiner en dryg vecka, så börjar den krångla igen. Dottern har ungefär samma problem.
Maken, som varit på föreläsning på tandläkarhögskolan, kom hem sent och hade med en present till dottern och mig; nämligen denna
Han har naturligtvis tänkt läsa den själv också. Fyra oberoende patienter har inom en kort tid rekommenderat honom att läsa den. Och bara för att han vet om våra krånglande magar, så tyckte han att det passade bra. Kanske blir det högläsning till helgen!!??

Nu tänker jag krypa i säng. I morgon bitti bär det av till Västerbergs folkhögskola för den här terminens sista broderiomgång. Återkommer på fredag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar