söndag 10 maj 2015

Lördagsnöje

Haft en toppendag tillsammans med yngsta dottern idag.
På önskelistan till hennes 20-årsdag stod några saker som bara fanns på NK, och därför blev presenten en heldag i Stockholm med shopping och andra trevligheter och samtidigt skulle hon få välja två av sakerna hon önskade sig. På så sätt skulle ju även mamman få ta del av det trevliga!!

Vi tog 9-tåget imorse och hängde på låset till butikerna. Det är så roligt att gå på stan med dottern. Hon har så god smak, och allt sitter så otroligt bra på henne, det är en fröjd att få glutta i provhytterna när det ena plagget efter det andra åker på. Jag tycker modet till sommaren är riktigt fint, mycket snygga färger och mönstrade, lätta viskostyger, ett material som jag älskar. Men när jag provar något som ser snyggt ut på galgen, så sitter det inte alls bra på mig. Det är bara att inse att många klädesplagg inte längre passar när man kommit upp i min ålder. Desto roligare då att handla med dottern. Och handlat blev det!!
Mitt på dagen blev det varsin räkmacka på en uteservering på Norrmalmstorg. Det var soligt och skönt och Stockholm kryllade av folk!

Därefter hade jag bokat in oss på pedikyr, en liten salong på Regeringsgatan där vi fick sitta i sköna massage-stolar och njuta medan fötterna blev ompysslade.

 

Fortsatt shopping med nya, fräscha fötter.
Jag köpte min första kaffe på tre veckor och den smakade fantastiskt, jag smuttade sakta för att få den att räcka riktigt länge; Kaffe Cortado.
Dessvärre fanns inte prylarna från önskelistan kvar på NK, så istället för tekoppar och kakfat, blev det en jättesöt bikini från Odd Molly.


Till middag blev det tapas, med allt möjligt smått och gott och jag blev riktigt "förtappad" som både åt vitt bröd och drack ett glas rödvin. Back on track igen.....
 
 
Kvällen avslutades med föreställningen Chicago på Stockholms Stadsteater. Hade sådan tur och fick två återbudsbiljetter sent igår kväll, riktigt bra platser på parkett! En härlig, fartfylld föreställning med bra sång och dans och läckra scenkläder.
 
Vi hann med 22-tåget lite trötta men nöjda och belåtna efter en innehållsrik dag.
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar