fredag 8 maj 2015

Det blir inte alltid som man planerat!

Det känns lite snopet ikväll!
Huset borde varit fyllt av 7-8 pratande och skrattande kvinnor. Jag hade bjudit in mina textillärar-kursare på en vårhelg i Uppsala 8-10 maj.
Minns att jag berättade det för vår lilla inneboende familj redan i februari-mars, och sa; -För då bor ni väl inte kvar?! Men nu när jag tänker efter, så fick jag faktiskt bara ett leende till svar.....
Familjen som flyttade in den 3 januari eftersom lägenheten skulle stamrenoveras i 8 veckor. Sedan skulle dom själva renovera. Det har dragit ut på tiden!
För tre-fyra veckor sedan insåg jag att det bara var att ställa in min träff. Tyvärr! Men jag har satt nytt datum till mitten av september.

Ja, ja-det är som det är. Fick i alla fall träffa maken, som kom hem ett helt dygn försenad och därför fick ställa in både jobb, aktieägarmöte och bankett idag/kväll/natt. Istället fick han sitta hemma med familjen och berätta om sin kurs och resa. Och nu snarkar han tryggt bredvid mig, eftersom han ska upp och jobba imorgon. Det var några patienter som han bara måste hinna med den här veckan!
Jag och dottern har hittat på trevligheter i helgen, jag har fått ledigt från barnpassning imorgon och vi ska ut på äventyr.
Återkommer med rapport imorgonkväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar