torsdag 7 maj 2015

Fast i Rom

Maken skulle kommit hem ikväll, men han ringde i förmiddags och berättade att alla flyg från Rom var inställda, eftersom det brunnit på flygplatsen under natten. Det gick inte ens att ta sig med taxi till flygplatsen, eftersom motorvägarna runtomkring var avstängda.
Nu skulle han vara tvungen att hitta ett nytt hotellrum, ringa och avboka patienter som han skulle haft imorgon, samt ställa in aktieägarmötet med efterföljande bankett imorgon kväll.
Han lät faktiskt lite nedstämd.
Men som jag sa; nog finns det väl värre platser att vara fast på än Rom!!?! Gå ut och ät en riktig smarrig måltid och försök och njut av staden ännu ett dygn. Så himla synd om honom är det inte!

Morgonen var ljuvlig med sol, varma vindar och fågelkvitter. Jag tog som vanligt promenaden med barnbarn och vovve och just idag gick vi till minneslunden med en vacker ros. Mamma Eva skulle fyllt 93 år idag. Vi stod där en stund och njöt vår och jag berättade en hemlighet som jag fick veta igår, skönt att få dela den med mamma!!

På eftermiddagen blev det tvärvändning i väderleken med störtskurar och isvindar. Det blev ändå ett lekplatsbesök innan middagen.
Ska börja trappa ner min detoxperiod som i morgon varat 3 veckor. Här är kvällens middag;

Stekt torsk med matig sallad på potatis, haricot vert, spenat, tomater, räkor, dill, citron. Som tillbehör pepparrot och rester av Kalixrom från går.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar