lördag 30 maj 2015

Fredag igen

Efter jobbet idag, hade jag massage-tid. Bokade, som vanligt, en ny tid innan jag gick därifrån. Insåg, när jag bläddrade fram datum i kalendern, att nästa gång jag går dit, är absolut sista dagen för det här läsåret! Den här vårterminen har gått extremt fort, beroende på min VAB-period.
Jag går på massage, var tredje vecka. Helt bra i ryggen kan jag inte bli, men massagen håller den i schack. Jag kan t ex sova, liggandes  på mage, utan att ha en kudde under höften, nu för tiden. Och det tackar jag massagen för. Hon är otroligt duktig med starka tummar och armar och det är både plågsamt och ljuvligt skönt att gå dit!

Det blev fredagsstädning av huset och matlagning när jag kom hem.  Blev till att äta i omgångar ikväll. Maken och jag började medan sonen lade det äldsta och mamman ammade det yngsta barnbarnet. Så dök yngsta dottern upp från jobbet, strax efter kl 21 och anslöt sig till matbordet. Till sist kom föräldrarna, och jag fick byta av och bära bebis! Inte helt nöjd bebis!

Maken var dock nöjd, efter dagens golftävling, där han i sin grupp tog hem andra-priset, äran och en flaska vin!  Dock missnöjd över sin hälsena, som gav sig till känna förra helgen, då han var ute och sprang. Efter dagens promenader på golfbanan, haltar han värre än någonsin. Det är vila som gäller.

Och vila, eller t om sova, ska jag göra nu

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar