måndag 26 januari 2015

Måndagssysslor

Blev väckt av en vovve, som otippat ville upp och sova i min säng klockan 4 i morse, trots att matte var hemma. Sov väl inte så jättebra eftersom hon la sig under täcket  i mitt ryggslut och började tvätta mig omsorgsfullt  i svanken. Inte jättemysigt precis!  Efter ett tag tyckte hon att det blev för varmt och kravlade sig upp ovanför täcket, men då hon inte hittade någon bekväm plats, började hon gnälla för att hon ville ner. Då trodde jag att klockan var sex, så jag gick upp, tvättade av mig och skulle sätta på mig morgonrocken och gå ner för att laga frukost, när jag upptäckte att klockan bara var 05.00. Suck! Släppte ut den gnälliga hunden för att kissa i trädgården och när det var avklarat kröp jag ner en stund i sängen igen. Men eftersom det är rätt så mycket att ordna med den här veckan, så började jag formulera göralistor i huvudet istället för att slumra in.
Efter jobbdagens slut så stannade jag kvar för att färdigställa mitt lilla bröllopspresentprojekt. Känner mig nöjd med att det blev färdigt. Bild kommer senare!
Kvällen har ägnats åt att avsluta färgningsprojektet med rostiga grillgallret samt att plocka ihop material till broderikursen som kör igång på torsdag. Det kommer inte jättebra i tiden, men jag ser ändå väldigt mycket fram emot det!
Jag har också lagat två middagar, en till ikväll och så en till imorgon. För imorgon kommer jag inte hem förrän halvnio-nio på kvällen. Min snälla frisör har lovat att klämma in mig efter sina ordinarie kunder. Trots att det var jag som gjorde bort mig och missade en bokad tid i fredags!! Får nog köpa med mig en bukett tulpaner till henne som ett förlåt och tack!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar