onsdag 14 januari 2015

En lyckad eftermiddag!


Den här fantastiska utsikten har man från simbassängen mitt i stan!! 
Jag var där idag efter jobbet och simmade 40 längder. Det var så skönt, jag saknar verkligen min simning. Det är öppet hus med gratis inträde för alla kommunalanställda den här veckan, och eftersom jag känner mig bättre i förkylningen ville jag prova. När jag hade års-simkort och gick och simmade två gånger i veckan gick jag nämligen på Gottsundabadet, men här på Centralbadet kan man köpa klippkort på 10 gånger, och då kan jag kanske gå varannan vecka, det måste ryggen klara!!
 
Tyvärr var det mycket folk, och jag kan bli lite irriterad när folk som simmar sakta, hålls på banorna för snabbsimmare. Jag kan liksom inte förstå hur man kan simma så sakta som en del gör, tycker att dom borde sjunka mellan arm- och ben-tagen! Eller den där sorten som för varje simtag, dyker ner under vattenytan en halvmeter, för att sen komma upp, frustande med sugande strömvirvlar efter kroppen, men framåt har dom bara förflyttat sig ett par dm.
Men jag försökte tänka positiva tankar och simmade på så gott det gick. Kanske är det mycket folk just för att det är "prova-på-vecka"!

Precis innan badet hade jag hunnit köpa nya stövlar på rean och ett par finskor till bröllopet som snart stundar.
Precis efter badet, cyklade jag iväg till årets första syjunta-träff med prat, skratt och massor av gott fika.
Så eftermiddagen har varit mycket lyckad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar