onsdag 21 januari 2015

Finns det hjärterum så finns det stjärterum...

Jahaja, ännu en i raden av dagar vikta för något speciellt. Hade ingen aning om att denna dag existerade, men fick spontant kramar av tre olika elever som sa att det var kramens dag idag. Och det var ju trevligt.
Vi hade en extra lång arbetsdag eftersom det var skolans årliga öppet hus-kväll. Dessutom var det ett extramöte i personalrummet klockan 20 där vår rektor meddelade att hon slutar omgående.  I morgon kommer skolchefen och informerar om den närmsta framtiden, och sen får vi se hur det blir.

Apropå inredningstrender som jag nämnde igår, så är trenden i vårt hem just nu, att det blir mer och mer överbelamrat med prylar!
Med en extra familj som flyttade in, så kom det ganska mycket extra saker. Leksaker, säng, tv, datorer, kläder för tre personer, blöjor, barnmatsburkar, välling- och vattenflaskor, haklappar, matskålar, åkpåse, barnvagn osv. Dessutom kom det för en dryg vecka sedan, 7 stora tapetrullar, 40 liter färg av olika slag, luftrenare, stekpanna och bestickset, eftersom det var stor rea på en butik, och familjens lägenhet så småningom ska renoveras. En annan dag kom det en ganska stor madrass, som sonen fått köpa billigt och som ska passa en juniorsäng så småningom, Och idag kom det en dubbelvagn med både ligg- och sittdelar, inköpt på blocket, inför den nya bebin som är beräknad till i början på maj. Den vagnen tar f n upp halva vår hall.

Och på fredag kommer äldsta dottern hem med sin packning för en knapp vecka.

Men finns det hjärterum så finns det stjärterum!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar