lördag 6 december 2014

Tillbaka från N Y

Så är maken tillbaka från sin New York-resa.  Han har berättat om vägglöss på hotellet så att han och kollegorna blev uppgraderade, en tandläkarmässa som var enorm,  helikopterflygning över Manhattan, Metropolitanbesök, dyra restauranger, blötsnö och stark blåst, musikalen Chicago på Broadway, jeansshopping, långa promenader genom Manhattan, ett Chinatown som krymper,   mobiltelefonen som blev fuktskadad och slutade fungera osv, osv.
Nu är i princip all packning tvättad och resväska och kavajer hänger ute på altanen. Allt för att säkra att inga vägglöss tagit sig över atlanten och väntar på att få invadera vårt hem!

Den jetlaggade maken tog jag med mig för att köpa väggfärg till köket, för att kika på ny spis och för att köpa julklappar. Kanske var det jetlaggen som gjorde att jag fick min vilja igenom med en riktigt djärv färg till köksväggarna; starkt turkos!! Någon spis blev det inte, så möjligen blir det en tur i morgon också.

Efter en redig entrecoté och ett par glas rödvin tog jag mig an att klippa håret på dottern och maken. Dottern blev bra, maken har sett bättre ut, kan jag erkänna. Jag fick ett skrattanfall och kved mellan skratt och klipp, att han såg ut som Hitler i håret. Det var inte uppskattat. Med mer ansning blev det bättre, om än lite väl kort. Men  som jag sa; det finns ju mössa.
Fast det uppskattades inte heller......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar