tisdag 30 december 2014

Min årskrönika 2014

..nu har jag suttit och "bläddrat igenom" olika årskrönikor i bloggvärlden. Det finns om allt mellan himmel och jord. Om sport, träning, hälsa, kost, trädgård, resor, olika fritidsintressen osv.

För egen del så kan jag sammanfatta 2014 med ett ord;  Fantastiskt!!

Jag har hållt mig frisk hela året, t om ryggen har varit riktigt bra. "Tyvärr" känner jag att det hänger ihop med att jag tränar mindre. Bara att försonas med att kroppen inte är så ung och vital som jag vill tro. Men den fungerar till det jag behöver den till, och det är huvudsaken.

Jag har visserligen inte bytt jobb, som jag hoppats på att göra. Men jag fick erbjudande om att börja ett nytt jobb, och det var ändå en liten boost för självförtroendet, och jag har inte gett upp hoppet. Det som var positivt och utvecklande är att jag har fortbildat mig på Ull-akademin under året.

Båda sönerna har förlovat sig med jättefina tjejer!

Jag har gått och blivit farmor till en välskapt och alldeles underbar liten pojke.

Jag har varit i Malaga med döttrarna, i Trondheim hos min bästa väninna,  en underbar vecka på Irland tillsammans med maken, en annan underbar vecka med döttrarna och maken i Hunnebostrand i huset med den fantastiska utsikten.

Jag har fått mitt kök nyrenoverat.

Och så alla de där vardagarna som har varit så bra, med små enkla vardagshändelser som är så fantastiska, även om vi har en förmåga att ta dom för givet.

Jag önskar att nästa år ska få fortsätta som detta, har mycket att se fram emot.
Och som jag broderade på omslaget till nästa års almanacka så tänker jag se till att 2015 Skratta mer, Yoga mer och Älska mer.

Och det här är ju inte heller så dumt;

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar