söndag 14 december 2014

Farmor-tid

I går blev vi hastigt och lustigt bortbjudna på middag, mycket trevligt. Dock blev det väldigt sent och jag orkade verkligen inte blogga när jag kom hem i natt. Dessutom ångrade jag verkligen det där sista glaset vin, när jag vaknade i morse med metallsmak i munnen.
Helgen har bjudit på mycket kvalitetstid med barnbarnet. Föräldrarna har tapetserat i helgen, det är verkligen inget arbete med småbarn i närheten! Men jag är bara glad, det är så otroligt mysigt att få rå om lille Eric.
 
Vi hann i alla fall med att se ut ett nytt köksbord och nya köksstolar i helgen.  Har vi tur så hinner vi få hem det innan julafton. Om nu köket blir färdigt till dess, vill säga. Inte utan att vi tvivlar.
Sista veckan i skolan, innan julledigheten, som verkligen är efterlängtad. Betygen satte jag i fredags, så den här veckan blir det till att avsluta klasser som ska fortsätta med träslöjd till våren, och att hjälpa elever att bli färdiga med sina arbeten, det brukar bli många extratimmar och blandade klasser så här på slutet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar