söndag 7 december 2014

Andra advent


Två bilder från söndagsmiddagen. Vi var bjudna till äldste son och blivande sonhustru på adventsfika och middag. Dom har så hemtrevligt och julfint och sonen är otrolig duktig på att komponera/kombinera och laga mat.
Efter glögg med nybakade saffransbullar och pepparkakor med apelsinsmak bjöds vi på småplock/tapas med jultvist. Hör bara; Miniburgare med grönkålscoleslaw, grönsaksfylld rostbiff med pepparotsdipp, apelsin- och fikonsallad med buffelmozarella, smördeg med varmrökt lax, kycklingsallad med tryffelmajonäs, stekt, färsk chorizo med bönor.
Enda lilla smolket i bägaren var möjligen deras underbara hund Massimo, som varit sjuk. Han hade förmodligen ätit något olämpligt och fick t om läggas in på djursjukhuset med dropp, förra veckan. Nu är han pigg och glad, men går på specialkost och är inte helt ok i magen, med den påföljd att han la av de värsta fisarna, med jämna mellanrum.
I övrigt har dagen bjudit på en del julklappsinköp och fortsatt jakt på den perfekta spisen. Ska man välja rostfritt eller vitt, katalysator- eller pyrolytisk rening, Siemens, Asko eller ett slovenskt märke jag glömt namnet på.
Så många val man ständigt ställs inför.
Men nu sover vi på saken, och så gör vi ett besök på en till vitvarubutik imorgon, efter jobbet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar