måndag 18 augusti 2014

Vardag

Har inte varit igång och arbetat mer än drygt en vecka, men känner redan av hur inrutat allt blir och så lite man hinner på vardagarna!! Det är morgonbestyr, jobb och så träning, dusch, matlagning och diverse plock. Sedan är dagen slut och det är dags att gå isäng, och så börjar det om nästa dag och nästa dag.
Jag har varit nästan helt träningsledig i sommar. Ryggen har krånglat en del och jag har tänkt att jag vill kolla hur ryggen blir utan träning. Sedan förra veckan har jag smugit igång med spinning, skivstång och yoga. Den här veckan är planen fyra träningstillfällen. Jag prioriterar träning, vet att det är en bra livsinvestering! Men jag vill ha tid för annat också. Min önskan är att få tid till handarbete en stund varje dag, det är dock långt ifrån verklighet just nu.
Fast bakning är väl också en form av "handarbete"?! I morse cyklade jag till jobbet med två stora Butterkakor. Vi skulle bjuda klassen på välkomstfika idag, så jag bakade igår kväll.
Men nu ikväll känner jag mig trött, ska lägga mig tidigt och läsa. För jag vet ju att skulle jag börja ta itu med något av alla mina handarbetsprojekt nu, så skulle tröttheten blåsa bort, jag skulle glömma tiden och plötsligt skulle klockan bli alldeles för mycket och jag skulle vara ändå tröttare imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar