söndag 24 augusti 2014

Omflyttning på gång

Den här söndagen har jag burit och kånkat på böcker. Från källarvåningen, via mellanvåningen och upp till övervåningen. Ändå har vi rensat ut tre flyttkartonger fulla med böcker. Två kartonger ska maken ställa på sin tandvårdspraktik så att folk får ta det dom vill ha. En kartong ska till Myrorna eller Röda Korset. Men Bra Böckers lexikon i 28 delar fick jag bära hela vägen, liksom Sveriges Historia och Världshistorien i ganska många band. När vi flyttade hit för snart 20 år sedan så hade vi alla böcker på övervåningen. Sedan bar vi ner dom i källaren och nu är dom alltså tillbaka uppe igen!
Svåger och svägerska kom på eftermiddagen och hjälpte till att bära upp skrivbord och bokhyllor, så nu är vi på gång att möblera äldsta dotterns rum. Maken, som tagit det i besittning till sitt arbets- och läsrum, sa vid middagsbordet att han tyckte det kändes konstigt, nästan som att ta något från dottern. Men vi vänjer oss nog, och det blir säkert ett mysigt arbetsrum, bara vi fått det iordning.

Nu avslutar vi söndagkvällen med filmen "Niceville", en riktigt bra film. Dessvärre håller den på ända till midnatt, så jag vet någon som kommer att vara trött imorgon!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar